2015 Tomorrowland Temelleri Atıldı

Tomorrowland başlıyor

Avrupanın en büyük müzik festivali tomorrowLand yada tomorrowWorld 2015 için hazırklarını sürdürüyor. Bu hazırlıklar sonunda dünyanın her yerinden katılacak olan On Binlerce turiste ev sahipliği yapacak. Tabi bu çılgın  büyük ve iştihamlı festivalin bir bedeli olmalı fiyatlar 600€ dan başlayıp, 3,000 € kadar çıkmakta. Yakın kaynaklardan aldığım duyuma göre bu seneki organizasyon  ilk haftası 1-2-3 mayıs tarihlerinde sao paulo‘da düzenlenecek. İkinci hafta 24-25-26 temmuz tarihlerinde belçika boom‘da olacak.

Biraz da gitmeyi düşünenler için konuşacak olursam, belçika uçak bileti gidiş geliş yaklaşık 1000 tl, Standart festival bileti yaklaşık 2000 tl . Vip veya localı biletlerin fiyatlarından bahsetmiyorum. 500 tl vize zart zurt. 1000 tl oradaki harcamlarınız dersek.. Bir kişi eder 3600 TL. Her ihtimale karşı yanınızda biraz daha para buludurmanız gerecektir. Bu fiyata festival bitene kadar 3 gün boyunca vur patlasın çal oynasın, sabahlara kadar eğlenirsiniz. Festivalin bittiği günde hayat anlamını yitirir 🙂

Ufak bir not: bilet satışları http://www.tomorrowworld.com/on-sale/ bu site üzerinden yapılmakta olup. Satışlar açıldığı anda kısa sürede stoklarını bitirmektedir. Düşünenler olursa, sitenin sosyal medya hesaplarını takip edip. Satış zamanlarını yakalayabilirler. Şahsen ben yakın zamanda amerika işim olmasaydı kesinlikle bütçe planlamamı bu festivale göre yapardım.

Konuyu biraz renklendirecek olursak.

tomorrow world

2015 Tomorrowland
müzik festivali

 

Gençler Takılıyor

 

Uyruğunu tahmin edemediğim hanımefendiler

 

Geçen sene düzenlenen festivalden uzun bir video kaydı zamanı olanlar için;

About Oxygen 60 Articles
Hayaller ile geçen bir yaşam ve bu hayallerin sürüklediği yolculuklar ve maceralar. İnsan hayatında hayallerin bitmemesi gerektiğine inanan biri olarak yaşamımı sürdürüyorum. Son günlerde sıklıkla blog yazıyorum ve bundan keyif alıyorum.

Toplam 7 Yorum Var

  1. Adamların keyfine diyecek yok, türkiye ne zaman gelir bu festival o zaman bende katılırım 😀
    Amerikadaki çıplaklar kampı gibi aynı

  2. Değerli dostlarım, henüz adını benimde duymadığım çok farklı festivaller var. Ama bildiklerimde az değildir. Kendi adıma söylüyorum her konuya zaman buldukca yer vereceğim.Yazar ekibimize katılmak isteyenler yukarıdaki Yazar Ol sekmesine tıklayabilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.


*